DESPRE NOI     CATALOG     CERERE DE OFERTA     DESPRE ISKRA     CONTACT  
   Despre Iskra
  "Ce e născut din dragoste – este pentru totdeauna". Acesta este modul prin care noi prezentam viziunea "Iskra", ceea ce a fost în trecut, ce este în prezent și ce va fi în viitor.

  Ne-am propus o sarcină ambițioasă de a dărui lumină oamenilor și să satisfacem toate cerințele cele mai exigente, care se schimbă în timp. Împreună cu aceasta, se schimbă și posibilitățile "Iskra" de iluminare a caselor, a locurilor publice și administrative, a spațiilor industriale.

Viitorul este în mâinile noastre!

  Timp de 35 de ani "Iskra" a trecut o lungă etapă a dezvoltării sale. Ca una dintre puținele întreprinderi de producție a corpurilor de iluminat din Europa de Est, "Iskra" a reușit nu numai să supraviețuiască, ci și să găsească modalitatea de dezvoltare ca o întreprindere de producție a corpurilor de iluminat.

  În ultimii 5 ani "Iskra" a fost capabilă să dobândească și, practic, să pună în aplicare tehnologiile, strategic importante, de producție a corpurilor de iluminat, trecând de la producția de becuri incandescente de uz general la majoritatea tipurilor de surse de lumină. Ne străduim să facem această lumină accesibilă și mai ecologică, pentru a proteja mediul înconjurător.

  "Iskra" a început dezvoltarea și producția în anul 1972. De atunci, noi am parcurs un drum lung de mai mult de 35 de ani și am devenit o companie puternică de producție a corpurilor de iluminat, care îndeplinește ciclul complet de producție – de la cercetare până la producerea produselor finite. Gama noastră de produse cuprinde becuri cu incandescență de uz general și special, becuri halogen, faruri, becuri de mici dimensiuni, becuri auto, tuburi fluorescente, leduri etc . În plus, grupul "Iskra" se ocupă și de producția echipamentelor medicale. "Iskra" face parte din primele 10 companii de producție a corpurilor de iluminat din Europa și are cea mai rapidă dezvoltare.

  Noi în continuu îmbunătățim tehnologiile existente, investim în modernizarea și dezvoltarea producției, dezvoltăm noi surse de lumină. Direcția principală de investiții – este crearea de noi produse, care pot concura pe piața mondială a corpurilor de iluminat. Lumina de la "Iskra" luminează în 33 de țări ale lumii. Ne-am stabilit obiectivul de a deveni liderul în domeniul producției de corpuri de iluminat pe piața Europei de Est.

  Creșterea constantă a producției are loc simultan cu creșterea calității produselor. Calitatea producției noastre este indicatorul dominant de competivitate.

  Concentrarea pe nevoile clienților, înțelegerea valorilor clienților – este baza strategiei "Iskra" ca producător și datorită acestei strategii, consumătorii a peste 30 de țări, de la Europa de Vest și până în China, preferă produsele Iskra, Volta, Tes-Lamps.
INFORMATII
DESPRE NOI
CATALOG
CERERE DE OFERTA
DESPRE ISKRA
CONTACT
PRODUSE
Becuri cu incandescenTA
Becuri CU halogen
lAmpi eficiente ENERGETIC
LAmpi fluorescente
BECURI AUTOMOBILE
Becuri LED
LAmpi de intensitate ridicatA
BECURI LUMINOASE
Becuri speciale
Corpuri de iluminat
COMPONENTE
SITE REALIZAT DE
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!